Kalori & Gramaj

Bazı yemeklerin 1 porsiyonlarının ortalama enerji değerleri

1 ponçik 210 dana kıyma 182
terbiyeli köfte 310 yaz türlüsü 250
izmir köfte 348 kis türlüsü 270
tas kebabı 343 firin makarna 505
rosto et(haş.patates ile) 311 peynirli Makarna 354
patlıcan kebabı 406 tepsi börek 421
kabak dolma 270 imambayildi 194
haşlanmış tavuk 259 zeytinyagli taze fasulye 177
kıymalı biber dolma 226 zeytinyagli pirasa 225
kıymalı patates 250 zeytinyagli biber dolma 265
kuru fasulye 330 zeytinyagli bakla 266
kuru nohut 335 zeytinyagli barbunya 328
patlıcan musakka 201 havuç salata 144
kıymalı ıspanak 276 karisik salata 123
kıymalı bezelye 298 marul salata 093
kıymalı taze fasulye 222 cacik 131
kıymalı karnıbahar 187 kuru erik komposto 178
kıymalı kapuska 220 elma komposto 195

Sebzeler (150gr-kase)
Meyveler
Karnabahar 56 1 portakal 77
Kurufasulye 328 1 mandalina 46
Bezelye 128 1 kivi 40
Ayşe kadın 30 100gr kuru hurma 305
Havuç 50 1 kuru hurma 35
1 salatalık 14 1 taze hurma 275
1 orta boy domates 23 1 greyfurt 86
Lahana 28 ayva 86
tatlı kabağı 78 kavun 72
1 kabak(taze) 27 karpuz 56
1 dolma biber 20 şeftali 53
6 kırmızı turp 10 kiraz(10 adet) 50
kereviz(kök) 40 üzüm çekirdekli(10 adt) 30
kereviz(yaprak) 17 kuru üzüm(2 yem. kas.) 38
Mantar 4 1 orta boy elma 75
soya fasulyesi 194 1 orta boy kayisi 20
6 adet kuşkonmaz 15 1 orta boy yesil erik 6
Ispanak 24 1 bardak erik 21
Soğan 20 100gr çilek 33
1 patlıcan 53 1 taze incir 33
Pırasa 27 1 kuru incir 51
1 yeşil biber 7 1 muz(18 cm) 121
kırmızı pancar(100gr) 43 1 armut 62
kırmızı pancar(250gr) 100 1 dilim konserve ananas 110
bakla(250gr) 125 1 kase ananas 62
Enginar 55 avokado 375

Diğer
Et-balık-tavuk ürünleri 100-120gr(yağsız-pişmiş )
1 ponçik 210 dana kıyma 182
1 peksimet 65 dana pirzola 114
100gr kabak çekirdeği 588 dana but 141
1 elmalı tart 300 bonfile 225
1 vişneli pasta 424 dil 260
1 çikolatalı pasta 400 karaciğer 135
1 vanilyalı vafeln 250 böbrek 241
100gr sütsüz çikolata 720 beyin 137
100gr sütlü çikolata 604 dalak 109
1 çilekli pasta(şantisiz) 312 dana jambon 82
60gr gofret 325 rozbif 172
100gr helva 620 yürek 133
badem 10 adet 90 pastırma(75gr) 200
cips(tanesi) 10 salam(40gr) 122
1 kase cips 175 kuzu pirzola(2 adet) 192
patates tava(150gr) 330 koyun kıyma(yağsız) 206
patates püre(200gr) 120 koyun kıyma(yağlı) 381
patates kroket(1 adet) 130 alabalık 112
1 kase patates salatası 436 dil 132
fındık(100gr) 291 kalkanı ızgara 320
amerikan fıstık(15gr) 90 levrek 114
ceviz(100gr) 705 mezgit 80
kestane(100gr) 210 sardalya 162
Koshelva 385 ton balığı taze 242
1 koçan mısır 60 ton balığı konserve 249
40 patlamış mısır 55 uskumru 162
krem şanti (1 porsiyon) 140 kalamar 79
krema (1 yemek kaşığı) 65 8 adet orta b.karides 71
pekmez (1 yem.kaşığı) 64 1 lüfer 222
bal (1 yemek kaşığı) 70 6 adet orta b.midye 48
reçel (1 yemek kaşığı) 70 30gr siyah havyar 64
mayonez (1 yem.kaşığı) 102 30gr turna havyar 41
ketçap (1 yem.kaşığı) 23 150gr haşlama istakoz 108

Süt ve süt ürünleri
100gr yoğurt 62 1 su bardaği süt 166
beyaz peynir(30gr) 63 kaşar peynir(40gr) 152
4 yemek kaş.süt tozu 158 edamer(30gr) 98
1 yem.kaş.rende kaşar 40 emantaler(30gr) 102
rokfor(30gr) 100 1 yem.kaş. lor 35

Meyve suları (150cc)

Alkollü içecekler (100cc)

üzüm 106 bira 45
ananas 66 şarap kırmızı 90
kola 60 şarap beyaz 75
havuç 45 rakı 352
elma 60 cin 332
sütlü kakao 200 votka 281
kahve-çay 0 viski 400
portakal 65 portakal likörü 400
domates 28 muz likörü 315
limon(1 yem.kaşığı) 6 nane likörü 356
vişne 50 ahududu likörü 274

Tahıllar ve unlu gıdalar


Çorbalar

1 dilim ekmek 30gr 63 bulyon 30
1 orta boy sandviç 88 et suyu 35
30gr kornfleks 115 bezelye unu 170
1 kase un 485 hazır kremalılar 220
pirinç 100gr (haşlanmış) 107 sebze çorba 85
pirinç 100gr pilavı 326

soğan çorba

103

1 tane bisküvi 22 1 kase galeta unu 152
1 yem.kaş.silme tarhana 50

1 pizza

584

 

Kalite Belgeleri

Huzur gıda yemek sahip olduğu kalite standartlarında Ankara`da sağlıklı, hijyenik ve kaliteli yemekler üretmeye devam etmektedir.

Kalite belgelerimiz için tıklayınız.

Üretim

Huzur Gıda Yemek 1000 m2 arsa üzerine kurulu 1200 m2 kapalı alana sahip tesislerinde yemek üretim hizmeti vermektedir.

Yemek Üretim Politikamız.

İnsan Kaynakları

16 yıldır süre gelen "A kalite hizmet anlayışımız" çerçevesinde, çalışan personellerimizi yaptıkları işe uygun yetkinliklerle donatmak.

"İnsan Kaynakları Politikamız"dır.

top